Arts
,
2024
Del 20 d'abril al 26 de maig
Casa Canals
Tarragona

Exposició 'Antibiografia'

Una selecció d’obres d’artistes contemporanis que reflexionen sobre les relacions entre imatge, identitat, memòria i mirada mitjançant estratègies de supressió, ocultació i evasió.

Els projectes d’'Antibiografia' qüestionen els fonaments de l’autoretrat i les convencions del gènere autobiogràfic a través de posicions iconoclastes i evasives, per reflexionar críticament sobre la construcció de la individualitat i la sobreexposició pública del jo en l’era digital.

Així ens convida a reflexionar sobre la naturalesa i els límits d’autorepresentabilitat mentre que ens desafia a considerar maneres de resistir la pressió social que ens exigeix viure i, gairebé instantàniament, mostrar i testimoniar públicament la nostra experiència vital.

La mostra, comissariada per l’Alexandra Laudo, presenta obres d’artistes contemporanis, nacionals i internacionals com Martínez Bellido, Francele Cocco, Estampa, Juan David Galindo, Mateo Maté, Pere Noguera, Daniela Ortiz, Lurdes R. Basolí, Mercè Soler i Diana Tamane.

Horari: 

Dilluns: tancat
De dimarts a divendres: de 9 a 20h
Dissabte: de 9:30 a 20h
Diumenge i festius: de 9:30 a 14:30h

Comissariada per: 

Alexandra Laudo

Organitza: 

Mèdol - Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

  • imatge de control 1per1