Activa't
,
2024

'Fets Urbans'. Tres passejades pel centre

En el marc dels actes de divulgació 'Fets urbans. Guia d'Arquitectura de Reus' es duran a terme tres passejades pel centre de la ciutat.

La primera sortida és 'Una mirada històrica i artística a algunes cases del raval', acompanyada per Jaume Massó; la segona serà 'Innovació a l'arquitectura del centre e la ciutat', amb Albert Pàmies; i la tercera, 'Vida eterna al comerç local', amb Núria Amat.

'Fets urbans' és un llibre-guia que parla d'edificis, carrers, places, passejos, barris, equipaments, projectes i d'escenaris per a la vida des d'una doble aproximació. Una l'aporten una vuitantena de relats que, a mode de mirades transversals, presenta arguments puntuals que han contribuït a construir fets urbans i a teixir la forma i la vida de la ciutat. L'altra aproximació és a partir de deu itineraris o camins que constitueixen una guia de viatge, per llegir caminant, observar i els punts d'interès en relació de proximitat, ús, estil, moment cronològic, autoria, grau de protecció o posició respecte les altres.

Programa: 

Dimarts 2 de juliol:
18h | 'Una mirada històrica i artística a algunes cases del raval', amb Jaume Massó

Dimarts 16 de juliol:
18h | 'Innovació a l'arquitectura del centre e la ciutat', amb Albert Pàmies

Dimarts 30 de juliol:
18h | Vida eterna al comerç local', amb Núria Amat

> Punt de trobada: Centre de Lectura de Reus

Inscripcions: 

Aforament limitat. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Reus, Escola d'Arquitectura de Reus (URV) i Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar