Espectacles
,
2024
Divendres 24 de maig, 20:30h
Teatre Bartrina
Reus

Teatre 'Jauría'

Teatre 'Jauría', una obra dirigida per Miguel del Arco amb dramatúrgia de Jordi Casanovas, creada a partir de les declaracions dels cinc acusats i la denunciant en el judici de "La Manada" sobre els fets que van succeir a Pamplona la nit del 6 de juliol de 2016.

Una ficció documental que permet viatjar per la ment de la víctima i els seus agressors. Un judici on la denunciant és re victimitzada, obligada a donar més detalls de la seva intimitat que els propis denunciats. 

Un cas que va sacsejar el concepte de masculinitat, de consentiment i d'agressió sexual a la nostra societat. Un judici que va marcar un abans i un després.

Durada: 85 minuts

Sinopsi: 

3 de la matinada del 7 de juliol de 2016. Festes de San Fermín. Ells son cinc amics que es fan dir "La Manada". El més jove i membre recent ha de passar per un ritual d'iniciació.

Després de creuar-se amb una noia al centre de Pamplona, s'ofereixen per acompanyar-la al seu cotxe, aparcat als afores de la ciutat. Durant el camí un d'ells aconsegueix accedir al portal d'un edifici i crida a la resta. Agafen a la noia i la fiquen dins.

Preu: 

Entre 12 i 20€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Dramatúrgia: Jordi Casanovas
Direcció: Miguel del Arco
Ajudant de direcció: Carla Tovias
Repartiment: Àngela Cervantes, Carlos Cuevas, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, Artur Busquets i David Menéndez

Organitza: 

Ajuntament de Reus

Més informació: 

  • imatge de control 1per1