Espectacles
,
2024

Teatre 'La Màquina Hamlet'

Teatre 'La Màquina Hamlet' a càrrec de Projecte Ingenu, que interpreta un dels textos més icònics del teatre contemporani europeu. Deu anys després de Hamlet de Shakespeare, Projecte Ingenu s'enfronta a la seva versió postdramàtica: la de Heiner Müller.

Durada: 65 minuts

Horari: 

Dissabte 4 de maig: 18 i 21h
Diumenge 5 de maig: 18h

Sinopsi: 

Hamlet s'interpreta a sí mateix en l'intent desesperant de trobar sentit a la seva existència. No estem a l'època de Shakespeare, s'interpreta a sí mateix en el nostre present més immediat. Ara mateix, davant nostre. I en aquesta representació infinita, Hamlet (o qui l'interpreta) ja ha acabat amb totes les corts reials de Dinamarca, i amb tots els governs del món, i amb tots els sistemes econòmics, i amb totes les ideologies. I encara res té sentit.

Hamlet s'interpreta a sí mateix, ara, davant nostre, i intenta lluitar contra l'última gran evidència: res té sentit, res ha tingut sentit i res tindrà sentit. Mentrestant, la seva víctima, Ofèlia, troba una causa, un sentit, un propòsit i es desempallega del seu rol de víctima i maleeix tot allò que l'ha oprimit.

El món ha canviat. Ara la protagonista és Ofèlia.

Preu: 

 

18€ general | 14€ Amic Trono | 12€ Cultura Jove
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Marc Chornet Artells
Hamlet: Xavier Torra Xuriguera
Ofèlia: Anna Pérez Moya
Resta de repartiment i equip en curs.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar