Activa't
,
2024
Dijous 14 de març, 19h
CaixaFòrum Tarragona
Tarragona

Trobades amb… Luce

Nova edició del cicle Trobades amb…, que en aquesta ocasió compta amb Luce, on el públic tindrà l'oportunitat d'endinsar-se en la seva mirada i comprendre la motivació que hi ha rere el seu treball.

Presentació a càrrec de Pau Ferran, actor i creador escènic. Actualment, forma part del repartiment de 'Com si fos ahir', de TV3, i està en fase de creació de 'Lot 5/6. Pedra', dirigit per Carlota Grau

Sinopsi: 

Si el treball de Luce es pogués resumir en dues paraules serien la ciutat i la tipografia. La seva obra investiga l'art i l'entorn. Convida a explorar-la per entendre-la; no tan sols el seu funcionament, sinó de quina manera ens hi relacionem.

Objectes quotidians com pinces d'estendre la roba, gomes o pilotes de futbol es converteixen, sota la seva mirada, en possibilitats de joc i reflexió que ens conviden a explorar l'entorn i la nostra manera de viure. Recentment, la seva obra s'ha exposat en espais com ara Las Naves (València) i ProjecteSD (Barcelona), i ha participat en fires com ARCO (Madrid).

Preu: 

6€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1