Música
,
2015
Del 26 al 28 de març
El Cau / Sala Zero
Tarragona

2n TGN Soul City

Del 26 al 28 de març, i en el marc del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, arriba la segona edició del cicle TGN Soul City, dedicat a músiques negres com el soul, el funk i el rhythm'n'blues. Si l'any passat va tenir lloc a La Vaqueria, la Sala Zero i la Sala El Cau amb noms com The Excitements, Al Supersonic & The Teenagers i Marina BBFace & The Beatroots, enguany es concentren dos concerts a la Sala Zero, continua la Sala El Cau i hi actuaran els clàssics The Allnighters de Vitòria, els Flamingo Tours de Myriam Swanson i la Fundación Tony Manero, que presenta nou àlbum.
 
Dijous 26 de març

The Allnighters (Soulful R&B, Vitòria)

21:00 h, Sala El Cau
Aquesta és la història de cinc tipus amb una obsessió anomenada rhythm & blues. Tot va començar a Vitòria el calent estiu del 1988. La seva gran reputació com a banda de directe demolidor els portarà a recórrer l’Estat compartint escenaris al llarg de la seva carrera amb músics de la talla de Wilko Johnson, Nine Below Zero, Barrence Withfield, Caledonia Blues Band, Bill Thomas, Kenny Neal, Ian Dury, The Blues Brothers Band, Lazy Lester, Melvin Davis i altres. Després d'uns anys allunyats dels escenaris, The Allnighters tornen amb més força que mai.
Preu: 10€ / 12€
Abonament 25€
Anticipades: Shiva Music i Entradium.com  
 
Divendres 27 de març

Flamingo Tours (Rythm & Blues, Barcelona)

23:00 h, Sala Zero
Flamingo Tours és una banda de rhythm & blues arrelada en la tradició més salvatge de la música popular nord-americana i que respira aromes diverses i profundes, resultat dels viatges a l’infern dels membres de la banda. Liderat per la cantant Myriam Swanson, en el grup toquen o han tocat músics de Los Mambo Jambo, Los Rebeldes, Bunbury, Muchachito, Sabina, Jarabe de Palo o Luz Casal.
Preu: 8€ / 10€
Abonament 25€
Anticipades: Shiva Music i Entradium.com
 

Dissabte 28 de març

Fundación Tony Manero (Funk, Barcelona)

23:00 h, Sala Zero
Fundación Tony Manero neix el 1996 a Barcelona, forjant-se ràpidament un nom com a banda de disco-funk salvatge, de directes festius on retre homenatge als clàssics del gènere amb versions desacomplexades. La creativitat del grup els motivà a composar un repertori propi i a enregistrar Looking for la Fiesta, el disc que va cimentar el so del grup, caracteritzat per una instrumentació preciosista, beat potent, riffs funk de guitarra, una conjuntada secció de vents i un treball vocal ple de soul y sentit de l’humor en anglès i spanglish. El 2014, després de diversos treballs amb diversos noms i formats, publiquen Superficial, una renovació del compromís de la FTM amb la música de ball, un pas més en el seu desenvolupament creatiu, que els acosta als sons disco-funk dels 80. El presenten dins del cicle TGN Soul City, després de 7 anys sense actuar a la província de Tarragona.
Preu: 12€ / 15€
Abonament 25€
Anticipades: Shiva Music i Entradium.com

  • imatge de control 1per1