Fires i festes
,
2014
10 i 11 de setembre
diversos espais
Riudoms

Actes per la Diada

Dimecres 10 de setembre
20.00 h BALLADA DE SARDANES – Plaça de l’Església. Ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Reus Jove, amb la participació de la Colla Sardanista Roses de Tardor de Riudoms.

21.30 h SARDINADA POPULAR – Plaça de l’Església. Tiquet: 6 €. A la venda partir de l’1 de setembre a les fleques i pastisseries de Riudoms i a l’Ajuntament. Fins al dilluns 8 de setembre.

23.00 h CONCERT DE SARDANES – Plaça de l’Església. Concert a càrrec de la Cobla Reus Jove. Se servirà rom cremat per a tots els assistents.

23.30 h MARXA DE TORXES PER LA INDEPENDÈNCIA – Parc de Sant Antoni. Venda de torxes: durant tot el dia, a la Plaça de l’Església i també, abans de la marxa al Recinte de Sant Antoni. Recorregut: Recinte de Sant Antoni – Av. Josep M. Sentís – Plaça de l’Església – c/ Gaudí – c/ Major i Raval de Sant Francesc. Ho organitza: Riudoms per la Independència - ANC.

24.00 h OFRENA FLORAL A LA CASA PAIRAL DELS GERMANS NEBOT – Raval de Sant Francesc. Davant de la casa pairal dels Germans Nebot, ofrena floral conjunta del consitori, de les entitats i de partits polítics. Les entitats que hi vulguin participar, podran deixar les seves ofrenes al Local Jove “El Mercat” de les 19 h a les 20.30 h i recollir-les durant el pas de la marxa de la plaça. Ho organitza: Riudoms per la Independència - ANC.
 
Dijous 11 de setembre
11.30 h Acte central de la Diada a Riudoms. Concentració a la Plaça de l'Om. Entrega dels compromisos de les Entitats riudomenques a l'Ajuntament de Riudoms i Lectura del Manifest Ara és l'hora.
 
12.30 h Sortida amb autocars cap a Barcelona. Al finalitzar l'acte de la plaça de l'Om anirem fins a la plaça de l'arbre per agafar els autobusos per anar cap a Barcelona.
 
17.14 h Via Catalana 2014: Inscriu-te al Tram 45 de la V a Barcelona. Fem que sigui la manifestació més massiva del país. És la clau que obra la porta a la consulta.Ho organitza: Riudoms per la Independència - ANC.