Música
,
2016
Dissabte 9 de juliol, 20 h
Auditori de la Diputació
Tarragona

Art of Brass Valencia

Concert inclòs dins el 16è Festival Internacional de Música de Tarragona.

Art of Brass Valencia va néixer fruit de la inquietud dels seus components per expressar-se artísticament a través de la música, i més concretament de la música de cambra. Inquietud artística que mantenen viva dia a dia, amb una permanent recerca de l'excel·lència en totes i cadascuna de les seves interpretacions.

Format per cinc músics de reconegut prestigi i amb una dilatada i exitosa trajectòria en la interpretació musical, ART OF BRASS VALÈNCIA treballa amb passió i entrega per portar l'emoció de la música al públic més variat gràcies a la seva versatilitat, a l'adaptabilitat dels seus programes i a una atractiva i acurada posada en escena en totes les seves propostes musicals.

La música, a més de ser una experiència estètica, ha de servir per expressar idees i sobretot sentiments. En ART OF BRASS VALÈNCIA, estan convençuts del poder de la música per connectar a les persones a nivell emocional, afectant directament a l'estat d'ànim. És per això que els seus components, posen una especial sensibilitat en els concerts a nivell interpretatiu i musical. Però la música també ha de tenir una vessant lúdica i d'entreteniment, vessant que en ART OF BRASS VALÈNCIA potencien de manera excel·lent recolzats en l'humor, la paraula i una brillant posada en escena, transformant els concerts en espectacles que transcendeixen el purament musical.

La venda d’entrades es farà a l’Auditori Diputació (c. Pere Martell, 2) entre setmana de 10 a 20h i una hora abans de cada concert.

 

  • imatge de control 1per1