Música
,
2016
Divendres 4 de novembre, 22h
Sala Zero
Tarragona

Astrio + Santi Careta

ASTRIO és una capsa de sorpreses. Des de la seva formació ha estat un grup en constant renovació. Qui hagi gaudit del privilegi de seguir la seva trajectòria haurà estat testimoni de la progressiva, silent, tossuda transformació de la seva música.

És aquesta versatilitat la que els ha portat a tocar en contextos tan diferents com festivals de jazz, d’electrònica, de rock, en discoteques i en petits clubs, i a tenir un públic força heterogeni. Després de 14 anys en els escenaris i un viatge a China, Astrio es reinventen a si mateixos presentant un nou treball, “Made in China”,on posen de manifest el seu homenatge a la psicodèlia, l’electrònica i el rock experimental. El seu directe els ha portat a girar mundialment, i aquest concert serà el primer a Barcelona després de dos anys. Una cita imprescindible.

És un gran honor per en SANTI CARETA presentar el seu projecte en solitari telonejant a un dels grups que més admira i que més l’ha influenciat en la seva carrera com a músic.

Santi Careta ens descobreix la seva veu, cantant unes cançons pròpies tan íntimes com intenses. Les seves lletres ens apropen als sentiments més profunds, curtits per les infinites cares de l’amor i banyats amb els bàlsams de les propietats curatives del pas del temps.

Acompanyat d’una formació màgica amb Anna Godoy (arpa i veus) i Susanne Paul (cello i mandolina), l’artista presenta el disc “Els Ocells i l’Stereo” (Chesapik), un treball produït amb molta cura i màgia per Joan Pons (El petit de cal Eril) i on hi participen artistes com Dani Ferrer (Love of Lesbian), David Soler (Jonah Smith), Juan Berbín (Seward) o el Quartet Brossa entre altres.

Formació: Santi Careta (veu, guitarres, banjo i percussió), Susanne Paul (violoncel, mandolina, percussió i veus), Anna Godoy (arpa, percussió i veus).

Preu: 8€ Anticipada | 10€ Guixeta (Punts de venda: Shiva Music (Tarragona) i H-Records (Reus))