Música
,
2014
Dissabte 11 d'octubre, 21:30h
Sala Zero
Tarragona

Bule Bule Toga Fest

GRUPS:
LOS MUTAGENICOS
F.A.N.T.A.
LOS TONES
PUÑO AMERICANO & HIS PUÑETTES
BRIOLES

DJs:
MACHETE (BULE BULE CLUB)
JORDI DURÓ (BOILER)
FRANK ZWILLER (RADIOLUX)

El Bule Bule Toga Festival se celebrarà el dissabte 11 d'Octubre a la Sala Zero (Tarragona). El festival donarà inici a la segona temporada del Bule Bule Club, i, neix com a festival autònom, descerebrat i fet amb la il·lusió de molts nens petits junts esperant a entrar en el Ranxo Neverland.
No es volen marcar molts objectius, encara que sí que hi ha un clar. A més d'objectiu és el leitmotiv de la festa: volen que sigui un autèntic batibull!
Per això, cuidaran al més mínim detall perquè la nit del dissabte 11 d'Octubre es converteixi en una bacanal de rock'n'roll.

Perquè al Bule Bule són de l'opinió que una banda, en un festival d'aquestes característiques, no ha de ser només un conjunt de persones que toquin més o menys bé. Volen suor, bogeria, alcohol vessat, calbs despentinats, micos dansant i togues xopes de whisky.
Si heu llegit fins a aquí ja tindreu clar el perquè li han afegit la paraula "toga". Sí, són uns "fiesteros", devots de John Belushi i el seu paper a LA PEL·LÍCULA "Desmadre a la Americana" (O Animal House en v.original). La cosa va més enllà de la toga. És una qüestió de filosofia.
L'ús de toga en el festival no serà obligatori, però sí recomanada i gratificat per això.

Preu: 18€ (15€ anticipada)

  • imatge de control 1per1