Fires i festes
,
2016
Del 5 al 9 de febrer
diferents espais
Vila-seca

Carnaval de Vila-seca 2016

El proper 5 de febrer s'iniciaran els actes de Carnaval amb la concentració infantil de disfresses a la Pista Poliesportiva del Colomí, a les 16.50 h. Tot seguit, es farà entrega dels premis del 2n Concurs de Cartells de Carnaval i a les 19.26 el Rei Carnestoltes arribarà en tren a Vila-seca. Amb la Txaranga Band Tocats faran una cercavila fins a arribar a la plaça de l'Esglesia, des d'on farà un discurs.
 
A l'endemà, el dia 6 de febrer, tindrà lloc la Rua de Carnaval a partir de les 18.32 h, la qual desfilarà pels carrers de Tarragona, del Tenor Josep Forasté, de Josep Anselm Clavé, de Requet de Fèlix, de Tarragona, Rambla de Catalunya, carrers de Vic, de la Verge de la Pineda, dels Ferrers, de Sant Antoni, de la Font i avinguda de Francesc Macià. A les 11 de la nit començarà la gran festa de Carnaval al Pavelló Municipal d'Esports, amb el lliurament de 3 premis d'or, plata i argent, a les millors disfresses.
 
El 7 de febrer els més petits podran gaudir de la 3a batalla de coixins a la Pista Poliesportiva del Colomí, a partir de les 18.30 h. Per a participar-hi serà obligatori portar pijama i coixí tou. Al final de l'activitat es lliuraran 2 premis al millor pijama d'home, dona, infantil masculí i femení i també es convidarà a berenar a tots els participants.
 
Finalment, el 9 de febrer es dirà adéu al Rei Carnestoltes amb l'enterrament de la Sardina, que tindrà lloc a les 7 de la tarda amb un recorregut que partirà des del Centre Cívic i Cultural el Colomí i finalitzarà a la plaça de l'Església, on es lliuraran els premis de la Rua de Carnaval i, en acabar, els assistents podran gaudir d'una sardinada. 
  • imatge de control 1per1