Família
,
2016
Diumenge 11 de desembre, 17h
Auditori Diputació
Tarragona

Cinema en família 'El nen i el món'

La Diputació de Tarragona organitza un cicle de 'Cinema en família' amb la voluntat d'apropar el cinema menys comercial a casa nostra i pensat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

A les tardes de diumenge de tardor, a les 17 h a l'Auditori Diputació, han programat un cicle de sis pel·lícules doblades al català i amb subtítols també en català per iniciar els infants en el llenguatge audiovisual; un format que persegueix l'objectiu d'introduir-los en el format de versió original, perquè més endavant puguin veure pel·lícules en VO subtitulades d'una manera espontània i natural.

Sinopsi
Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-­lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.

Preu: 5€ però si voleu aconseguir entrades dobles de franc participeu al nostre concurs.

  • imatge de control 1per1