Família
,
2016
Diumenge 20 de novembre, 17h
Auditori Diputació
Tarragona

Cinema en família 'Neu i els arbres màgics'

La Diputació de Tarragona organitza un cicle de 'Cinema en família' amb la voluntat d'apropar el cinema menys comercial a casa nostra i pensat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

A les tardes de diumenge de tardor, a les 17 h a l'Auditori Diputació, han programat un cicle de sis pel·lícules doblades al català i amb subtítols també en català per iniciar els infants en el llenguatge audiovisual; un format que persegueix l'objectiu d'introduir-los en el format de versió original, perquè més endavant puguin veure pel·lícules en VO subtitulades d'una manera espontània i natural.

Sinopsi
Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i Els arbres màgics ens fa somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus móns, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

Els curtmetratges que integren aquesta pel·lícula son:

Tigres enfilats, Benoit Chieux, 2014
El petit brot, Chaïtane Conversat, 2015
One, two, tree, Yulia Aronova, 2014
Neu, Antoine Lanciaux i Sophie Roze, 2015

Preu: 5€ però si voleu aconseguir entrades dobles de franc participeu al nostre concurs.
 

  • imatge de control 1per1