Arts
,
2016
Divendres 11 de novembre, 19:30h
Auditori CaixaForum
Tarragona

Cinema 'Europe, She Loves'

Tots els divendres del mes de novembre el festival REC omplirà CaixaForum de cinema gràcies al cicle Across The Line. Aquest és un projecte conjunt de sis països europeus (Estònia, Espanya, Àustria, Itàlia, Portugal i França) que s’estrena i es lidera des de Tarragona en mans del Festival Internacional de Cinema REC. Segons el Xavier Garcia Puerto, coordinador i un dels comissaris del projecte: “la idea principal és presentar pel·lícules que enganxen, però també retin a l’espectador sobrepassant fronteres, per portar el debat sobre la nou Europa cap a la societat i, d’aquesta manera, fer visibles i accessibles els nous creadors”. A partir d’aquest divendres, podem veure aquestes creacions d’autors joves europeus. 

Sinopsi
EUROPE, SHE LOVES de Jan Gassmann
Suïssa, Alemanya // 2016 // 97’ // Director: Jan Gassmann

Comença un nou dia a les 4 cantonades del continent, quatre parelles es disposen a trobar-se amb la realitat. Els acompanyarem en el seu dia a dia, en com encaren la quotidianitat que els ha tocat viure. Sevilla, Tallinn (Estònia), Thessaloniki (Grècia) i Dublín (Irlanda) són els quatre racons escollits, quatre punts cardinals per mostrar com els canvis ocorreguts en els últims anys a Europa impacten a les persones del carrer.

“Europa, ella estima” és una instantània del moment actual, una mirada a través de la finestra del veí, una delicada radiografia dels joves i la seva lluita diària per seguir endavant, un retrat en detall i amb emotivitat de com encarar el futur units. Un intent de mostrar l’actualitat d’Europa arran de terra, i la millor manera de posicionar geogràficament el nostre programa.

Preu: 4€, descompte del 50% per clients de La Caixa

  • imatge de control 1per1