Espectacles
,
2015
Dissabte 23 de maig, 18 h
Teatre Metropol
Tarragona

Companyia Pep Bou 'Clinc!'

Direcció: Pep Bou 
Amb: Agustí Sanllehí i Eduardo Telletxea (Isaias Antolin) 
 
Clinc! narra les peripècies de dos personatges que es troben en un món ignot on tot els hi és desconegut. Mitjançant l’experimentació inicien un procés cap al coneixement exterior i interior que no culminarà fins que facin “Clinc!”. 
 
Clinc! simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada. Es tracta d’un gest o un símbol en el que els personatges protagonistes de l’obra canvien d’actitud i enlloc de viure amb por allò desconegut gaudeixen del seu desconeixement. 
 
Aquest canvi d’actitud s’assoleix mitjançant la manipulació dels elements quotidians d’aquesta realitat ignota: l’ús de l’aigua, el sabó, els tubs, cercles, màquines de vapor de fum, etc... Mitjançant aquesta manipulació els nostres protagonistes aconseguiran contemplar la bellesa d’allò que els envolta, ser conscients de la seva capacitat per a transformar la realitat i dels beneficis de la col·laboració amb altres persones.
 
La felicitat en un instant. Un espectacle ple d’imaginació i bombolles de sabó!
 
Edat recomanada: A partir de 3 anys.
 
  • imatge de control 1per1