Música
,
2014
Dissabte 20 de desembre, 19h
Centre Cultural
Valls

Concert de Nadal amb l'Orquestra Meravella

El proper dissabte 20 de desembre l'Orquestra Internacional Maravella oferirà el seu concert de Nadal al Centre Cultural de Valls. Al Nadal vallenc d'enguany s'ha volgut posar un especial èmfasi en la música de les grans orquestres. En aquest sentit, com a novetat destacada, s'ha introduït aquest concert de tarda dissabte 20 a les 19 h al Centre Cultural amb l'aplaudida Orquestra Maravella. Porta el títol 'Un Nadal <<maravellós>>'. Nascuda a Caldes de Malavella l'any 1951, aquesta formació amb músics ben experimentats oferiran un repertori que abasta des de la música catalana a la dels valsos i polques propis d'aquest període.

Els primers anys la Maravella actuà gairebé sempre a l'estranger, raó per la qual incorporà la denominació d'Orquestra Internacional. Han actuat a l'Estat espanyol, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, França, Àustria, Suïssa, Portugal, Països Baixos, Andorra, Dinamarca, i a l'antiga URSS. També han actuat a la Televisió de Catalunya, en destacades celebracions festives com les Falles de València, els Sanfermines de Pamplona, la Semana Grande de Bilbao, les festes de la Virgen Blanca a Vitòria, el Pilar de Saragossa, la Feria de Abril de Sevilla, la festa de San Isidro a Madrid i a festes majors d'arreu de Catalunya. La seva participació a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela també són notables. Avui l'orquestra consta de gairebé una vintena de músics i cantants. El 1997 va rebre la Creu de Sant Jordi per part del Govern de la Generalitat de Catalunya per la popularització de la música de ball i per ser pioners en la potenciació de la figura del cantant a les orquestres. Actualment, l'Orquestra Maravella té un club de fans que va néixer l'any 2009 a partir de la iniciativa de cinc joves de diferents comarques de Catalunya. Al llarg de la seva dilatada trajectòria han enregistrat una desena de discos.

Les entrades es podran comprar a les taquilles del Teatre Principal, o les 24 hores del dia al web www.ticketea.com i al telefon 902 044 226. El preu anticipat de les entrades és de 13 € i, amb Carnet Cultural, de 11 €. A la taquilla el mateix dia del concert serà de 15 €.

  • imatge de control 1per1