Arts
,
2016
Dissabte 21 de maig, 16 h
Diversos espais
L'Espluga de Francolí

Dia Internacional del Museus

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, el Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet i el Paratge Natural de Poblet han organitzat una activitat que permetrà visitar els tres espais en una tarda.

Cada espai oferirà una visita d’aproximadament una hora de durada, durant la qual es podran conèixer els trets més singulars de cada lloc. Així, la ruralitat, el vidre i els ambients forestals esdevindran l’escenari d’una visita combinada en la qual els participants seran els protagonistes juntament amb l’aire, la terra, l’aigua i el foc. Els quatre elements, essencials per a la vida i modeladors de societats, cultures i paisatges, seran el fil d’unió d’aquest recorregut.

L’activitat s’adreça especialment a famílies que vulguin experimentar i sentir el vincle dels quatre elements amb el món rural, els oficis artesanals i l’entorn natural on tenen lloc tals experiències.

Tot i que el Dia Internacional dels Museus és el 18 de maig, l’experiència, pensada especialment per a famílies, se celebrarà el 21 de maig de 16 a 20 h.

  • imatge de control 1per1