La Porta del Congost
La Porta del Congost
Ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara
43363 - Ulldemolins
  • 722 297 552
  • info@lasomereta.cat
La Porta del Congost
Som cultura

Reivindiquem els sabers tradicionals i fomentem un oci alternatiu basat en la defensa d’un món rural viu a través de l’art i el compartir.

> Consulta l'agenda d'activitats aquí (enllaç)

Som territori

Treballem amb productes de proximitat per enfortir l’economia local i dinamitzem l’entorn rural oferint un ampli ventall d’activitats de temporada.

 

La Porta del Congost
Som sostenibilitat

Donem valor a les coses ben fetes i perdurables en el temps, per això els nostres serveis i manera de fer es caracteritzen per la coherència. 

> La nostra cadena de valor (enllaç)

Som refugi de muntanya

Disposem d’unes instal·lacions ideals per grups, famílies o parelles que busquin gaudir plenament de l’entorn. Oferim àpats amb reserva prèvia. Tenim una zona d’acampada i de caravanes on poder sintonitzar encara més amb la naturalesa i el silenci.

> Més informació i reserves aquí (enllaç)

La Porta del Congost
Som punt d’informació

Comptem amb els coneixements per oferir les millors experiències per sentir Montsant i Priorat a flor de pell.

> Més informació aquí (enllaç)

Som Montsant

L’ermita es troba en un dels accessos directes al Parc Natural de la Serra de Montsant, des d’on es poden iniciar rutes de diverses complexitats per descobrir els seus indrets més emblemàtics.

> Més informació aquí (enllaç)

La Porta del Congost
Som silenci

La nostra ubicació a la Vall del Silenci ofereix l’oportunitat de trobar l’essència d’aquest bé tan preuat en un paratge únic, on sentir el plaer de reconnectar amb una mateixa.

Som cuina mediterrània

Oferim àpats i plats d’aquí però ens agrada crear i jugar tot fusionant les tradicions d’arreu d’aquest nostre mar, amb productes sempre de temporada. Encàrrecs amb reserva prèvia.

> Consulta l'oferta gastronòmica aquí (enllaç)

La Porta del Congost
Som cooperativa sense ànim de lucre

Vetllem per unes condicions de treball dignes per a les nostres sòcies i construim propostes des de l’economia social i solidària teixint vincles amb altres cooperatives per dotar-nos de suport mutu.

> Més informació sobre l'equip aquí (enllaç)

Més informació

A escassos quilòmetres d’Ulldemolins, a la falda nord-est de la serra de Montsant, s’hi troba l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara, un indret emblemàtic del poble i del Parc Natural de la Serra de Montsant. L’objectiu principal del projecte és recuperar la vida i l’activitat d’aquest espai perquè esdevingui un centre neuràlgic del poble i un punt de referència dins el Parc.

Horaris

Horari d’atenció telefònica: de dilluns a diumenge de 9 a 21h.
El refugi i els àpats es poden reservar els 365 dies de l'any
Horaris d'obertura al públic segons temporada (consultar la pàgina web)