Espectacles
,
2014
Dijous 10 de juliol a les 21h
Teatre Tarragona
Tarragona

'Dones com jo' de T de Teatre

Una dona que s’apropa als 50 anys surt una nit de casa seva i decideix no tornar. S’amaga en un estudi d’uns 30 metres quadrats que li ha aconseguit una amiga seva. L’estudi és al Raval de Barcelona, una zona de la ciutat que no coneixia gaire. No vol sortir d’allà. Vol desaparèixer durant un temps. Estar sola. Menjar pizza, veure pel.lícules i partits de futbol. Vol aïllar-se del món. Però per què? què li va passar aquella nit quan va decidir deixar-ho tot? Què és el que va fer canviar la seva vida completament?
 
Tres amigues seves, amigues de l’adolescència amb qui no ha perdut el contacte s’amoïnen per ella. Era una dona aparentment feliç, amb un fill i un marit. Les tres la visiten i, malgrat que ella no es deixa ajudar, li donen suport, li fan companyia, miren de fer-la recapacitar, pensen que potser es tracta d’una depressió, però la dona, que ho ha abandonat tot, sembla que està més lúcida que mai. Quan li pregunten per què va marxar de casa, ella respon vaguetats. Amaga la veritable raó. De moment no té ganes d’explicar-ho. En certa manera, la seva acció contagia una mica les altres, es qüestionen la vida que porten. A poc a poc, s’acaben enmirallant les unes en les altres. Sortirà d’aquell estudi? Tornarà a la seva vida d’abans?
 
Quan la història sembla que seguirà el plàcid camí de les reflexions sobre l’ofici extremadament dur de ser dona a prop dels 50, tot plegat fa un gir insospitat. Troben per casualitat una maleta a l’estudi. El que hi ha dins transforma una història de sentiments en una història d’acció i suspens.
 
Autor i director: Pau Miró
Intèrprets:
Mamen Duch
Marta Pérez
Carme Pla
Àgata Roca
Escenografia i vestuari: Alejandro Andújar 
Il·luminació: Albert Faura
So: Roger Ábalos
Coreografia: Roberto G.Alonso 
Producció executiva: Daniel López-Orós
Cap de producció: Carmen Álvarez
Cap tècnic: Carles Borras
Ajudant d’escenografia i vestuari: Adriana Parra
Assistent de direcció: Carolina Morro
Maquinistes: Jordi Fuster i Moli Mallo
Construcció d’escenografia: Scenik i May
Fotografia: David Ruano
Disseny gràfic: Enric Jardí
Premsa: La Costa Comunicació
Web: Marc Permanyer
Vídeo: Paco Amate
Correcció textos: La Correccional
 
Una producció de T de Teatre amb el suport de l’ICEC (Generalitat de Catalunya) i la col·laboració del Teatre La Sala de Rubí.
 
Preu: 27 euros.
  • imatge de control 1per1