AGENDA
Espectacles
El somni d'una nit d'estiu
2016
Dissabte 18 de juny, 21 h
  • Tarragona
Teatre Metropol

'El somni d'una nit d'estiu' de W. Shakespeare

És divertit que el que veus no tingui ni cap ni peus!

Oberon i Titània, esperits de la natura i reis de les fades, han trencat la seva harmonia matrimonial. I aquesta discussió transforma allò previsible en imprevisible. La naturalesa ha embogit i els humans es troben sotmesos pels seus embats capriciosos. Si no ets un esperit, quedat a casa quan s’amaga el sol, perquè quan arriba la nit s’obren les portes del regne de les fades. Ja estàs avisat, però si no fas cas, vés amb compte, perquè et pots trobar atrapat en un somni màgic.

Somni d’una nit d’estiu (1595) és la primera obra mestra que va escriure Shakespeare. Una trama elaborada, la força poètica i la riquesa de personatges la fan enginyosa i excepcional. Amb aquest tercer treball conjunt, Fabulae Tarraconenses i el director Miquel Àngel Fernández, volem afegir-nos a la commemoració del 400 aniversari de la mort de William Shakespeare, que va esdevenir un 23 d’abril de 1616 a Stratford-on-Avon. És per aquest motiu que hem passat de la tragèdia a la comèdia i es canvia la Roma mítica de Juli Cèsar o Titus Andrònic per una Atenes eclèctica, divertida i màgica reinventada per Shakespeare.

FABULAE TARRACONENSES
Direcció: Miquel Àngel Fernàndez
Traductor: Salvador Oliva
Amb: Josep M. Tuset, Viviana de Salvador, Josep M. Piñol, Jesús Calvo, Anna Plaza, Alberto Esparza, Robert Rodríguez, Marta Antolín, Jordi Reverté, Cristina Masdeu i Òscar Solé

Preu: 12 €

Et pot interessar

Teatre 'Un dia qualsevol' d'Oriol Tarrasón
Dissabte 11 d’abril, 22h
Artesa de Segre
Espectacle 'La Bíblia contada per Xavi Castillo'
Divendres 17 d'abril, 22h
La Ràpita
Cor de veus femení Sally's Army
Dissabte 4 d'abril, 19:30h
Cambrils
La nena dels pardals
Dissabte 9 de maig, 20h
Tortosa
Del 9 al 12 d'abril
Figueres
Adéu Peter Pan
Diumenge 13 de setembre, 18h
Figueres
Divendres 17 d'abril, 20:30h
Tortosa