Arts
,
2017
Del 10 de febrer al 19 de març
Museu de Valls
Valls

Exposició 'Rozada (1859-1938) Fotògraf, escenògraf, periodista'

Exposició 'Rozada (1859-1938) Fotògraf, escenògraf, periodista', amb dues-centes imatges, entre originals i còpies modernes.

La mostra vol posar en valor la figura de Ramon Rozada, que va exercir com a fotògraf a la ciutat de Valls entre els anys 1889 i 1915, establint-se després a Santa Coloma de Queralt. La mostra és fruit de la col·laboració de tres institucions: el Museu de Valls, l'Arxiu Municipal de Valls i l'Associació Cultural Baixa Segarra de Santa Coloma de Queralt, i ha estat comissariada per Jep Martí, arxiver municipal i historiador de la fotografia. La present serà la primera exposició en què es podrà tenir una àmplia visió de qui era i què va fer Ramon Rozada, ja que mai fins ara se li havia dedicat una biografia, per recopilar el que se sabia i investigar els moments més desconeguts de la seva trajectòria vital.

Les imatges que conformen l'exposició provenen del fons de l'Arxiu Municipal de Valls, de l'Associació Cultural Baixa Segarra i de diverses donacions de familiars, institucions i particulars.

Amb aquesta exposició es dóna el tret de sortida a l'any expositiu a l'edifici del Passeig dels Caputxins, després de les inauguracions de la mostra de Pere Català i Pic a la Biblioteca Popular i del nou cicle 'Pintura mural' a la Capella de Sant Roc.

Horaris:
Dimarts a dissabte d’11 a 14h i de 17 a 20h.
Diumenges i festius d'11 a 14h.
Dilluns tancat.

Més informació: 
www.valls.cat/la-ciutat/museu-de-valls

  • imatge de control 1per1