Llibres
,
2017
Dissabte 11 de març, 18h
12 Topos i Sala Zero
Tarragona

Feztival, Festival de Fanzines i Edició Alternativa de Tarragona

Primera edició del Feztival, Festival de Fanzines i Edició Alternativa de Tarragona

PROGRAMA
De 18:00 a 19:00h | Bar 12 Topos

* Fira de fanzines, autoeditors, microeditorials i discogràfiques independents: L'Ull a la Mà Microedicions, Mi Novio Caballo, Philatelia Records, Mascarpone, Discos, Bohemian, Tarraco Profana, Kinky Comics, Borobiltxo Libros, Delirópolis, La Fonoteca, Sal Maldom...

* Selecció musical dels DJ del Club Vinil Tarragona: Valle-Inclán, Maria Primy, Dann i Pallaretti.

* Taller infantil: els participants tindran l'oportunitat de crear, entre tots, el primer Feztizine, el fanzine del Feztival. Cadàvers exquisits, collage, dibuix, grapes, paraules i molta creativitat.

Entrada gratuïta

...

A partir de les 22:30h | Sala Zero
Concerts de:

 * Zien Años: Trio de Tarragona que des del primer dia ha autoeditat els seus treballs: 'Mejor lo dejamos aquí' (2011), 'La guerra del arte' (2012), 'III' (2013) i 'Manual / Automático' (2015). Dos dels seus tres membres estan implicats en la publicació del fanzine Junkie Python i de l'editorial Kinky Comics.

* Betunizer: Trio de València. Des del 2010 han publicat quatre àlbums. Els tres últims, 'Enciende tu lomo', 'Gran veta' i 'Boogalizer', han sigut inclosos per la premsa especialitzada entre els millors del seu any d'edició. Han realitzat més de 400 concerts per tota Europa. Graven pel segell independent BCore. I un dels seus membres dirigeix la microdiscogràfica Mascarpone, que edita cintes de cassette.

* Za!: Duo de Barcelona. S’han autoeditat cinc LP i un single. Codirigeixen la discogràfica independent Gandula. Ja sumen més de 500 concerts per tot el món (EUA, Canadà, Japó, Brasil, Austràlia, Moçambic, Swazilàndia, Europa), tocant en espais que van des de petits locals fins a grans festivals (South by South West d’Austin, Texas; Sonar i Primavera Sound de Barcelona; Trans Musicales de Rennes...), passant per festivals de jazz.

Preu entrades: 12 | 15 €

Venda anticipada a Shiva Music, H-Records i Entradium

* Organitza: Junkie Python i Vòrtex

Més informació:
www.facebook.com/feztivaltgn/

 

  • imatge de control 1per1