Música
,
2015
Divendres 13 de novembre, 22:30 h
Sala del Casal
L'Aleixar

Fito Luri

Al llarg d’aquest 2015 el reusenc Fito Luri ha estat presentant el seu darrer disc ‘Reus, la Mussara, Cassiopea’, en menys d’un any el músic ha fet més de 40 actuacions arreu del territori.
 
Abans de tancar-se de nou a l’estudi de gravació per enregistrar el seu 6è disc, ha arribat el moment de tancar la gira ‘Reus, la Mussara, Cassiopea’ i ho farà amb un emotiu concert aquest divendres 13 de novembre a les 22:30 h a la Sala del Casal de l’Aleixar (Baix Camp).
 
‘Reus, la Mussara, Cassiopea’, és el nom del darrer treball discogràfic del cantautor Fito Luri, el cinquè de la seva carrera en solitari, enregistrat en directe el 18 de gener de 2015 al Teatre Bartrina de Reus.
 
El disc fa un repàs dels quatre treballs editats fins aleshores i compta, a més dels artistes que sempre l’acompanyen, amb altres músics que hi col·laboren puntualment i també amb l’estimada col·laboració de Meritxell Gené, Joan Reig, Cesk Freixas i Gina Llauradó.
 
‘Reus, la Mussara, Cassiopea’ és un viatge pel seu món i per la seva vida, vida que pot ser la de qualsevol altre persona.
 
Reus. És on el cantautor ha crescut, s’ha criat, és la seva ciutat, on té els amics, on els dies pas a pas han anat deixant empremta en el seu ésser.
 
La Mussara. Des de fa un temps, Fito Luri viu a Vilaplana, és el lloc on ha trobat el repòs necessari on escriure, mentre gaudeix de l’entorn i la natura. Sota La Mussara ha trobat l’espai on crear tot allò que sorgeix del dia a dia.
 
Cassiopea. És el seu món imaginari, on hi ha habitants de les seves cançons, paisatges que només veus tancant els ulls. És el seu viatge constant a enlloc i a tot arreu, l’indret on la imaginació deixa de ser-ho.
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1