Menjar i beure
,
2015
Del 5 al 15 de novembre
Establiments participants
Reus

Ganxet Pintxo Tardor 2015

La GANXET PINTXO TARDOR 2015, a la pràctica la novena edició de la ruta de tapes de Reus, assolirà un nou rècord de participants. En concret es presenten les creacions gastronòmiques de 68 establiments de la ciutat. Una xifra que serveix per donar resposta a l’altíssima demanda existent per participar de la ruta. Aquests establiments únicament únicament han d’estar associats a la Cambra per poder participar de la ruta de tapes de la ciutat de Reus. La Cambra i Estrella DAMM, d’acord amb el conveni subscrit l’any passat, fan possible que els establiments formin part de la ruta a cost zero, gaudint, d’aquesta manera, dels avantatges promocionals d’un esdeveniment de referència pel sector de la restauració.
 
La ruta també reedita, per tercer any consecutiu, la col·laboració amb la DOP Siurana. La GANXET PINTXO coincideix amb la celebració de la festa de l’oli nou i aquesta circumstància s’aprofita per donar encara més protagonisme a la nostra DOP. D’aquesta manera, l’oli Siurana amanirà totes les tapes i, a més, formarà part dels elements de promoció d’una ruta que sempre ha estat especialment sensible amb els productes locals de qualitat com és el cas de l’oli. Cal recordar que el passat 13 d’octubre la DOP va organitzar un taller pels restauradors per conèixer i optimitzar l’us de l’oli d’oliva a la cuina.
 
La vessant solidària també serà present en aquesta edició de la GANXET PINTXO reeditant la col·laboració que l’any passat es va establir amb el Bac de Sang de l’Hospital de Reus per aconseguir incrementar les reserves. Una campanya que va superar totes les expectatives amb més de quatre-centes donacions.
 
Per enguany es manté la mecànica iniciada l’any passat. Així tots els donants que vagin a l’hospital durant els dies de la ruta, rebran a canvi un tiquet per bescanviar per dues tapes i , també, una ampolla d’oli de la DOP Siurana. Però a més en aquesta ocasió s’hi afegirà l’aportació del CF Reus Deportiu que els lliurarà dues entrades per assistir, el diumenge 15, al partit contra el CE Sabadell.
 
Pel que fa a aspectes formals, la ruta tindrà una durada de 10 dies (del 5 al 15 de novembre) i permetrà als participants conèixer les creacions dels establiments participants i acompanyar la degustació amb un quinto Estrella DAMM. El preu no variarà i es mantindrà en els dos euros i mig de les últimes edicions.
  • imatge de control 1per1