Música
,
2015
Dijous 5 de març, 22h
Sala Zero
Tarragona

Ivory + La Reina del Blackjack + The Krav Maga + The Madick's

Surtdecasa.cat Camp de Tarragona presenta....

IGNICIÓ. MOSTRA DE GRUPS EMERGENTS DEL CAMP DE TGN
Ivory • La Reina del Blackjack • The Krav Maga • The Madick’s
Dijous 5 de març, 22 h. Sala Zero de Tarragona • 3 euros
 
 
El portal de cultura i oci Surtdecasa.cat Camp de Tarragona organitza la Mostra de grups emergents del Camp de TGN, IGNICIÓ, el dijous 5 de març, a les 22 h, a la Sala Zero de Tarragona. Un concert on es veuran propostes que tot just comencen a enlairar la seva trajectòria musical, en aquest cas, quatre de les bandes amb un futur més prometedor de l’actual escena musical tarragonina com són, Ivory, La Reina del Blackjack, The Krav Maga i The Madick's.
 
Quatre grups que, tot i ser molt joves, ja comencen a fer-se un nom, a guanyar concursos i a sovintejar sales i circuits estables de música no només d’aquí sinó d’arreu de l’Estat. A més, beuen d’influències comunes i, encara que tots rondin només els 20 anys, tenen els grans clàssics del rock com a grans referents.
 
 
>> IVORY (Vilallonga del Camp). Ivory és un grup en format power-trio amb un estil entre el blues i el rock dels ’70 influenciat per gent com Jimi Hendrix, Led Zeppelin o Stevie Ray Vaughan. Han gravat dues maquetes, “Alive&Kicking” i “Triple Trouble”. El 2014 van guanyar el Concurs de Música Jove de Reus Reussona, el concurs de Barraques de Torredembarra, el concurs D.O. de Tarragona i, el mateix any, van fer una petita gira per Irlanda.
 
https://www.facebook.com/pages/Ivory/131804220248390
http://ivory1.bandcamp.com/
 
 
>> LA REINA DEL BLACKJACK (Flix / Tarragona). La Reina del Blackjack neix a Flix el 2012 de la mà de quatre nois de 18 anys. Amb influències comunes entre John Mayer, Gary Clark Jr. o Led Zeppelin, formem part d’una generació que segueix l'estela que han deixat Extremoduro, Fito, Quique González.... A la clàssica formació de dues guitarres, veu, baix i bateria, s'afegeixen teclats i saxo. Tenen un disc, “Alea iacta est”, enregistrat per David Casamitjana i masteritzat als Abbey Road de Londres per Alex Wharton. Afronten el 2015 girant per diferents ciutats espanyoles i presentant el seu directe atractiu i descarat.
 
http://www.lareinadelblackjack.com/
https://soundcloud.com/lareinadelblackjack
 
 
>> THE KRAV MAGA (Reus). The Krav Maga és una banda de rock formada l'estiu de 2012 a Reus. Han girat per diferents indrets de Catalunya i per diferents concursos. Han editat dos EP “Skyler” i “Higher Than The Clouds”. L’estiu de 2015 entraran a l'estudi del conegut músic i productor Paco Loco per enregistrar el que serà el seu primer àlbum.
 
https://www.facebook.com/TheKravMaga
http://thekravmaga.bandcamp.com/
 
 
>> THE MADICK’S (Tarragona). Energia, vitalitat i virtuosisme. Adjectius que millor defineixen The Madick’s, el power-trio tarragoní que s’expressa fusionant funk i rock. En el grup s’ajunten la guitarra potent de Joan Fort, la bateria sòlida de Pau Hernández i el baix contundent de Josep Aymí. El 2014 van editar “The Madick’s EP”, un reflex de l’energia i expressió musical del grup.
 
https://www.facebook.com/TheMadicksTGN
https://soundcloud.com/the-madicks
  • imatge de control 1per1