Música
,
2015
Divendres 16 de gener, 21h
Casal Riudomenc
Riudoms

Lax'n'Busto

De Prop és un acte de sinceritat amb el públic, que despulla les cançons en format semi acústic, un espectacle que els permet recuperar grans cançons del llarg dels seus 28 anys de trajectòria, de forma directe, com si ens les toquéssin a la vora del foc. Amb nous arrenjaments de cançons tan essencials com LA MEVA TERRA ÉS EL MAR, TORNAREM, JÚLIA... així com recuperant temes que no estan al repertori habitual de la seva gira, com LONDRES, ELLA I EL SEU FILL, NO VAIG TRIAR, PENSANT EN TU... Després d'editar el seu últim treball "Essencials i Rareses", han volgut anar encara més enllà, anant a l'essència de la cançó pròpiament dit com mai havien fet anteriorment. Així doncs, una oportunitat única per veure un grup que demostra una gran maduresa musical i que deixa la seva característica energía "rock'n'rollera" per endinsar-se en un viatge entre melodies i acords, navegant entre cançons treballades d'una profunditat musical propia d'una banda amb més de 15 discos a l'esquena.

Durada: 90 minuts

Entrada anticipada: 18 / 16€
Entrada a taquilla: 22 / 18€

Entrades a la venda a partir del 2 d'octubre a www.casalriudomenc.cat
 
 
PROMOCIÓ ESPECIAL!
COMPRA AL COMERÇ DE RIUDOMS PER NADAL, I VES DE CONCERT!
Si realitzes les teves compres de Nadal al comerç minorista de Riudoms, el comerç que et coneix i que t’ofereix qualitat i bon servei, emporta’t una entrada a preu molt reduït per anar al concert de LAX’N BUSTO – ESSENCIALS & RARESES del proper 16 de gener de 2015, a les 21.00 h, al Teatre Auditori Casal Riudomenc.
BASES
• Per cada tiquet de compra, o suma de diversos tiquets i/o de diversos comerços, per valor de 50€ o més, IVA inclòs, realitzat al comerç minorista de Riudoms (s’exceptuen empreses majoristes, empreses de serveis, gasolineres i comerços de restauració), que es presentin a la taquilla del teatre en el moment de la compra, s’obtindrà una entrada pel concert de LAX’N BUSTO – ESSENCIALS & RARESES que es durà a terme el 16 de gener de 2015, a les 21.00 h, al Teatre Auditori Casal Riudomenc, al preu de 5€ (entrada valorada en 18€).
• Els tiquets de compra hauran d’estar perfectament identificats amb el nom del comerç i amb tots els requisits legals, i hauran d’haver estat emesos entre el 15 de desembre de 2014 i el 15 de gener de 2015, ambdós inclosos. Els tiquets de compra presentats es marcaran i només podran ser utilitzats una vegada.
• Aquesta promoció només és vàlida per a les entrades comprades a la taquilla del Teatre Auditori Casal Riudomenc, entre el 15 de desembre de 2014 i el 15 de gener de 2015, ambdós inclosos, o fins a esgotar-se’n la venda, i no s’aplicarà a les entrades comprades fora d’aquest període o a les entrades que es comprin per internet.
• No es podran bescanviar més de 6 entrades per persona i dia amb aquesta promoció.
• En cap cas es bescanviarà l’entrada obtinguda per mitjà d’aquesta promoció per qualsevol altra entrada o per diners en efectiu. No s’admetrà la devolució o canvi de les entrades adquirides amb aquesta promoció.
• No s’acceptaran tiquets que no siguin originals, trencats o esmenats, o que es detecti que s’han obtingut de forma fraudulenta.
• Aquesta promoció no serà acumulable a cap altra de vigent.
• Qualsevol circumstància no recollida en aquestes bases serà resolta per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Riudoms aplicant els criteris que consideri més justos.
• Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 768 258, o bé escriure a info@casalriudomenc.cat.
• La participació en aquesta promoció implica l’acceptació de les bases que la regeixen i la normativa del Teatre Auditori Casal Riudomenc.
 

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar