Espectacles
,
2016
Dissabte 3 de desembre, 18:30h
Teatre Metropol
Tarragona

'Libéranos, un viaje al antiguo Egipto'

Libéranos és una obra musical per a tota la família composta per un equip de teatre, cant, i dansa (estils contemporani, clàssic i hip hop).

Ens permet fer un divertit i extraordinari viatge a l’antic Egipte del s. XVI aC, on Seti, el Faraó, ordena matar a tots els nounats fills dels esclaus hebreus per tal d’evitar la seva expansió demogràfica i una possible rebel·lió. Una mare hebrea, desesperada, intenta salvar el seu fill posant-ho al riu en una cistella i d’aquesta manera comença la historia que canviarà el destí de tota una nació: la historia de Moisés.

Libéranos és un cant a la llibertat, un missatge esperançador per a totes aquelles persones que es troben en situacions difícils: amb perseverança, lluita i esperança tot és possible.

L’obra està dirigida per Projecte MusicArt, una companyia de teatre solidari creada per l’Associació Juvenil Atrévete, una entitat que treballa amb menors en situació de risc social de la província de Tarragona. L’objectiu de Projecte MusicArt és oferir a les famílies una alternativa d’oci i promoure la cultura i l’art.

ESTRENA

Preu: 3€

  • imatge de control 1per1