Espectacles
,
2016
Dissabte 27 de febrer, 18:30 i 19:15 h
L'Arravaló
Blancafort

Monòleg 'Moleskine' de Jordi Cervera amb Violant Llopis

No és un monòleg convencional, el públic no seurà a platea, i l’actriu no serà a l’escenari. 20 minuts d’intensitat absoluta on les paraules es transformen en dards potents que es claven, impacten i deixen rastre. Amb una comunicació directe amb l’espectador, creant-se un vincle molt especial entre l’actriu i el públic, tan és així, que el públic es sentirà protagonista. Moleskine és un tast de teatre de proximitat, teatre cinematogràfic, viu, intens i colpidor.

ARGUMENT: Moleskine és una història d’amor i mort. I potser també d’amor i d’odi. I d’odi i mort. I de solitud i desesper. I d’esperança i de traïció. I de rebuig i d’acceptació. I de crisi i d’amargor. És una noia i un cadàver, o l’ombra d’un cadàver i l’ombra d’una noia. El moment dur de la veritat, d’una veritat que potser valia més que seguís sent una mentida. Qui sap.

És un espectacle d'aproximadament 20 minuts de durada i és faran 2 sessions a les 18:30 i a les 19:15 h amb taquilla inversa (tu poses el preu de l'espectacle!). S'ha de recordar que l 'aforament és molt limitat i cal fer reserva prèvia al 977 058 009.

  • imatge de control 1per1