Espectacles
,
2016
Dissabte 28 de maig, 20 h
Llibreria Roca
Valls

Monòleg 'Moleskine' de Jordi Cervera amb Violant Llopis

Moleskine no és un monòleg convencional, el públic no seurà a platea, i l’actriu no serà a l’escenari. 20 minuts d’intensitat absoluta on les paraules es transformen en dards potents que es claven, impacten i deixen rastre. Amb una comunicació directe amb l’espectador, creant-se un vincle molt especial entre l’actriu i el públic, tan és així, que el públic es sentirà protagonista. Moleskine és un tast de teatre de proximitat, teatre cinematogràfic, viu, intens i colpidor.

ARGUMENT: Moleskine és una història d’amor i mort. I potser també d’amor i d’odi. I d’odi i mort. I de solitud i desesper. I d’esperança i de traïció. I de rebuig i d’acceptació. I de crisi i d’amargor. És una noia i un cadàver, o l’ombra d’un cadàver i l’ombra d’una noia. El moment dur de la veritat, d’una veritat que potser valia més que seguís sent una mentida. Qui sap.

És un espectacle amb taquilla inversa, (tu poses el preu de l'espectacle!). S'ha de recordar que l'aforament és molt limitat i cal fer reserva prèvia al 977 60 12 05.

 

 

  • imatge de control 1per1