Música
,
2016
Divendres 8 de juliol, 22 h
Espai Jove La Palmera
Tarragona

Murmur + Mi-te'ls

Murmur són uns veterans supervivents de l’escena local-comarcal. Les guitarres recargolades són la base de la seva música, amb referents de tots els grans dels anys 90, i els teclats posen melodia allà on es podria arribar a perdre el nord. Sonen a Seattle (van celebrar la majoria d’edat en plena explosió grunge), sonen a Boston (Pixies, Yo La Tengo), sonen a Nova York (Sonic Youth)... A aquestes alçades sonen sobretot a ells mateixos,
amb un repertori propi ja consolidat i evolucionat, i a més són capaços de fer versions electritzants dels seus (nostres) herois de sempre, tal com van demostrar en la seva participació al maig en l’homenatge de grups tarragonins a David Bowie, que ens va deixar amb ganes de més. Els Murmur se’ns han fet grans, en el millor sentit de la paraula.

Més informació: http://www.murmurweb.com/

Després d’estar uns anys fent camins separats Mite’ls va retornar el 2009 per a fer-nos tornar a ballar amb els ritmes enganxosos i lletres sovint surrealistes. Mi-te’ls és un grup de rock dels ja clàssics de la ciutat de Tarragona, la seva música són temes propis amb influència de sons dels anys 60.

Preu: gratuït

  • imatge de control 1per1