Espectacles
,
2016
Dijous 21 de juliol, 22 h
Espai Jove La Palmera
Tarragona

Nit de la dansa

1. Cia. La Imperfecta (Dansa contemporània)
«La Im.Perfecta» és una nova companyia de dansa contemporània i experimental que a finals de 2015 comença la seva trajectòria a la ciutat de Tarragona. Aquesta companyia ha nascut amb la voluntat d’aportar una miqueta de la seva “im.perfecció” al panorama cultural que els hi envolta. Treballen des del cor, i fusionen diferents estils i personalitats a les seves peces. Estan oberts al món, escolten i utilitzen allò que no els hi agrada per transformar-ho en moviment creació. Es tracta d’una companyia de recent creació formada per joves amb carrera acadèmica i experiència professional, i d’altres joves en formació. Està dirigida per Raquel Méndez, ballarina tarragonina.

2. Anna Borràs (Dansa contemporània)
L’Anna va néixer a Reus. Es va graduar en dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona l'any 2010. L’Anna ha treballat amb diferents coreògrafs i companyies com; Bebeto Cidra, Shlomi Bitton, Alexander Ekman, Akram Khan, Jorge Crecis, IT Dansa, Nicolas Ricchini… I amb companyies angleses com: Retina Dance Company o Jasmin Vardimon. També a Portugal amb Companhia de Dança do Norte o Noruega amb Simba Dance Ensemble, entre d’altres. També ha participat en la sèrie “Atlantis” a la BBC amb Jasmin Vardimon Company (Anglaterra). SIQ és la peça de dansa contemporània que presentarà el dia 21 de juliol i aquesta mateixa peça, es podrà veure aquest agost al Primer Contemporània de la Ciutat de Mèxic dins del marc del FIDCDMX.

3. María Arcos (Dansa afro-contemporània)
“En el 2012 em vaig convertir en mare i des de llavors sento la necessitat d'expressar ballant el procés pel qual ha passat el meu cos, la meva ment, el meu cor. Vull dedicar a totes les mares moviments d'amor i de tristesa, d'eufòria i de por, d'harmonia i també d'estrès. La maternitat et posa els sentiments a flor de pell i la dansa és una bona eina per expressar-los. El primer viatge que vaig fer al continent africà en el permetre veure un altre tipus de maternitats i des de llavors i anat investigant amb la mescla de dansa africana i dansa contemporània”. Ballarina de Barcelona amb molts lligams amb les terres tarragonines. Formada a l'Institut del Teatre i especialitzada amb la investigació de la dansa Afro i contemporània.

Coorganitza: Espai Evohè

Preu: gratuït

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1