Música
,
2016
Dissabte 5 de març, 21 h
Teatre Metropol
Tarragona

Orquestra Camera Musicae 'El Rèquiem de Fauré i la Quarta de Txaikovski'

Un concert extraordinari i emotiu, amb talent català i ànima universal, amb més de 120 músics dalt l’escenari i Núria Rial i Àngel Òdena com a convidats d’excepció!

Deu anys de trajectòria en favor d’un projecte orquestral singular, fet des de la base, pensat per donar veu i projecció als músics formats a Catalunya i perfeccionats arreu d’Europa, són una efemèride que ben bé val un concert com el que l’Orquestra Camera Musicae ha dissenyat per festar la seva primera dècada de vida.

Un Rèquiem que mira al futur amb certa esperança i ho fa gràcies a un setè moviment titulat ‘In Paradisum’, destinat a cloure magistralment aquesta composició de Gabriel Fauré que va ser l’obra amb la qual Camera Musicae es va presentar al públic fa una dècada. Avui la reprenem de nou amb dues veus excepcionals: la soprano Núria Rial i el baríton tarragoní Àngel Òdena.
Clou el programa, que dirigeix el titular de l’Orquestra Camera Musicae, Tomàs Grau, una obra imprescindible per prendre el pols real a l’estat de salut de la formació: la Simfonia núm. 4, op. 36 del rus Piotr Ilitx Txaikovski.

Orquestra Camera Musicae + Cor Jove de l’Orfeó Català
Núria Rial, soprano · Àngel Òdena, baríton
Tomàs Grau, director

Preu: 25 €

  • imatge de control 1per1