AGENDA
Fires i festes
Pessebre de Sorra
2014
Del 8 de desembre al 7 de gener
  • Vila-seca
Platja de La Pineda

Pessebre de Sorra

Durant aquest mes de desembre, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca durà a terme el tradicional pessebre de sorra a la platja de la Pineda que es podrà visitar fins al proper dia 7 de gener.

Per a construir la monumental escultura, des del passat dimarts i fins el proper 8 de desembre, diversos artistes provinents d’arreu d’Europa es troben ja a la Pineda per tal de donar forma al pessebre, el qual estarà del tot complet el proper dilluns. El president del Patronat Municipal de Turisme, Xavier Graset, ha volgut agrair el treball constant i molt valuós de l’equip de la brigada municipal, ‘la qual dóna suport als escultors del pessebre durant el procés de compactació i preparació de la sorra’. Graset ha afegit que ‘sempre és especial veure quin acaba sent el factor sorpresa que fa que el pessebre sigui diferent cada edició.’

Cada any els propis escultors són els que decideixen la temàtica de l’espectacular escultura de sorra, la qual no es desvetlla fins que comença a agafar forma. Coordinats per Núria Vallverdú, directora del projecte, la resta d’escultors que participen en la construcció d’aquest pessebre de sorra, el qual ocupa un total de 200 m2, són Niall Magee (Irlanda), Daniel Doyle (Irlanda), Ludo Roders (Holanda), Anique Kuizenga (Holanda), Bruno Macdonald (Dinamarca), Gianni Schiumarini (Itàlia), Leonardo Ugoloni (Itàlia) i Mario Hernández (Catalunya).

Juntament al pessebre de sorra, que estarà ubicat al passeig marítim a l’alçada del carrer d’Hipòlit Lázaro, hi haurà un mercat d’artesania, on s’oferiran productes fets pels mateixos artesans, els dies 6, 7, 8, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i de l’1 al 5 de gener.

 

 

Et pot interessar

Cor de cambra femení Scherzo
Dissabte 25 d'abril, 20:30h
Cambrils
Exposició 'Tu tens la clau' a les biblioteques de Tarragona, 2020
Del 31 de març al 30 d'abril
Torredembarra
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils
Teatre 'Romeo y Julieta: una mirada distinta'
Diumenge 26 d'abril, 18h
Reus
Exposició 'Remendadores', Cambrils 2018
A partir del 26 de març
Exposició 'Antoni Tàpies. La resistència del signe'
De l'11 de març a l'1 de novembre
Vila-seca