Espectacles
,
2014
Dissabte 18 d'octubre, 21h
Teatre-Auditori
El Morell

Peyu 'Planeta i-Neptú un espectacle espacial'

'Planeta i-Neptú' és el segon espectacle que en Peyu presenta damunt dels escenaris. Després de l’èxit de 'Jo tinc un amic que...' ara s’atreveix amb una dosi més de surrealisme per donar altra vegada un tomb al format convencional de monòleg d’Stand-up Comedy. Peyu torna a presentar un espectacle purament teatral, amb una posada en escena atrevida i un contingut explosiu. 
 
L’espectacle
Si li busquem la poesia podríem dir que planeta I-Neptú és resultat del reflex de dues característiques de la situació actual que estem vivint. D’una banda és una crítica al maltractament continu que pateix la cultura en aquest país. I d’altra banda la reflexió que últimament omple totes les portades dels diaris: d’on som? D’on volem ser? D’on volen que siguem? 
 
Aquest és el subtext més reflexiu que es pot llegir a planeta i-Neptú. Però com en tot espectacle d’humor la poesia passa en segon plà i el gruix principal d’aquesta obra de teatre és la paròdia i la crítica del comportament dels éssers humans vist des del punt de vista més objectiu i allunyat que pot aportar algú com un extraterrestre.
 
“Sóc extraterrestre. Ara pel febrer farà tres anys que m’ho van trobar en uns anàlisis” El fet de tractar “l’extraterrestrisme" com una característica, o una patologia que algú normal pot adquirir durant la vida ens crea un personatge capaç de comparar els dos móns. Una persona que ha estat un ésser humà normal i corrent i que ara és extraterrestre té el poder d’explicar-nos on ens estem equivocant, de quina mena de manera som i de quina mena de manera podríem ser. 
 
Dins de tot aquest batibull, el Peyu ens explicarà anècdotes i situacions quotidianes de quan era humà, que potser ara vistes des del punt de vista d’una persona que ja no viu a La Terra li costa d’entendre, però que el públic identificarà fàcilment, s’hi veurà reflectit i li provocarà la rialla.
 
Fitxa artística
Text i interpretació: Peyu
Direcció: Joan Roura
Disseny de llum: Cesc Pastor
Espai sonor: Dani Tort
Escenografia: Aleix Fontserè
Muntatge i efectes: Logística de Guerrilla
Vestuari: Roser Calvés
Disseny gràfic: Arkham Studio
Producció: MPC
Management: Manel Portomeñe
 
Preu: anticipada 8 euros / Taquilla: 10 euros.
  • imatge de control 1per1