Fires i festes
,
2015
Dies 18 i 19 de setembre
Plaça de l’Antic Escorxador
Tarragona

Santa Teca

Els dies 18 i 19 de setembre Santa Teca reunirà a la Plaça de l’Antic Escorxador producte local de qualitat, gastronomia de fusió i una programació musical Km.0. Un aparador de la riquesa i de la diversitat de productors i creatius de les comarques de Tarragona i de la Catalunya Sud que combinarà cuina experimental, productes saludables, tastos de vins ecològics i cerveses artesanes.

Hi participen durant els dos dies restaurants, cellers i cervesers del territori (Km0).
Restaurants: El Llagut,  Almosta, El Tros, Cal Joc, Gustus i La Cava.
Cerveses: Les Clandestines, Segarreta, Estraperlo, L’O, LaNou, Rosita i La Vella Caravana.
Cellers: Escoda & Sanahuja, Laureano Serres (Mendall), Jordi Llorens, Celler Nou+, Comalats, Carlania,  Clot de les Soleres, El Solà d’Ares, Sicus Terrers Mediterrànis, Mas Martinet, Mas Foraster, Mas Tuets, Bàrbara Forés i Vega Aixalà.

Divendres 18 de setembre, programació musical:
Paudebanyoles – (a les 17h)
Birra Ibèrica (presentació) – (a les 19h)
The Old Happies – (a les 20:30h)
Cloenda del I Hackaton Tecler – (organitzat per la Càtedra d’Emprenedoria de la URV a les 21h)
Ferran Savall – (a les 22:30h)
Espaldamaceta (trio elèctric ) – (a les 24h)
Club Vinil Tarragona – (a les 01h)

Dissabte dia 19 de setembre, programació musical:
Dj Ah! – (a les 11h)
Vermut & Swing – (a les 13h)
Club Vinil Tarragona – (a les 16h)
Maria Arnal & Marcel Bagés – (a les 20h)
Islandia Nunca Quema – (a les 22h)
Mi-te’ls – (a les 23:30h)
Uralita i Porlan – (a les 01h)
Club Vinil Tarragona – (a les 02h)

El dissabte 19 de les 10h a les 22h, a la Plaça de l’Antic Escorxador i espais adjacents, tindrà lloc el mercat de territori amb productors i creatius del Camp de Tarragona. Durant tot el dia producte local de qualitat elaborat amb valors de sostenibilitat i solidaritat, un petit aparador de la riquesa i de la diversitat de productors i creatius de les comarques de Tarragona i la Catalunya Sud.

Participen: Entre Flors, De Temporada, Armand, Formatges Marvall, Especies a mà, Licors Rocanys, Iunrave, Forn Cabré, Organic Fruit, Oli de Picamoixons, Forn Andreu, Pergamino Cafè, Forn de Mont-ral, La Violette,  Apícola Nogués. Les inscripcions per participar estan obertes.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1