Jump to navigation
Dies 15 i 16 de febrer
Diumenge 16 de febrer, 9h
Del 8 al 16 de febrer
Del 7 al 16 de febrer
Del 12 al 16 de febrer
Dijous 20 de febrer
Divendres 21 de febrer, 20:30h
Els dies 18 i 19 de setembre Santa Teca reunirà a la Plaça de l’Antic Escorxador producte local de qualitat, gastronomia de fusió i una programació musical Km.0. Un aparador de la riquesa i de la diversitat de productors i creatius de les comarques de Tarragona i de la Catalunya Sud que combinarà cuina experimental, productes saludables, tastos de vins ecològics i cerveses artesanes.
Hi participen durant els dos dies restaurants, cellers i cervesers del territori (Km0). Restaurants: El Llagut, Almosta, El Tros, Cal Joc, Gustus i La Cava. Cerveses: Les Clandestines, Segarreta, Estraperlo, L’O, LaNou, Rosita i La Vella Caravana. Cellers: Escoda & Sanahuja, Laureano Serres (Mendall), Jordi Llorens, Celler Nou+, Comalats, Carlania, Clot de les Soleres, El Solà d’Ares, Sicus Terrers Mediterrànis, Mas Martinet, Mas Foraster, Mas Tuets, Bàrbara Forés i Vega Aixalà.
Divendres 18 de setembre, programació musical: Paudebanyoles – (a les 17h) Birra Ibèrica (presentació) – (a les 19h) The Old Happies – (a les 20:30h) Cloenda del I Hackaton Tecler – (organitzat per la Càtedra d’Emprenedoria de la URV a les 21h) Ferran Savall – (a les 22:30h) Espaldamaceta (trio elèctric ) – (a les 24h) Club Vinil Tarragona – (a les 01h)
Dissabte dia 19 de setembre, programació musical: Dj Ah! – (a les 11h) Vermut & Swing – (a les 13h) Club Vinil Tarragona – (a les 16h) Maria Arnal & Marcel Bagés – (a les 20h) Islandia Nunca Quema – (a les 22h) Mi-te’ls – (a les 23:30h) Uralita i Porlan – (a les 01h) Club Vinil Tarragona – (a les 02h)
El dissabte 19 de les 10h a les 22h, a la Plaça de l’Antic Escorxador i espais adjacents, tindrà lloc el mercat de territori amb productors i creatius del Camp de Tarragona. Durant tot el dia producte local de qualitat elaborat amb valors de sostenibilitat i solidaritat, un petit aparador de la riquesa i de la diversitat de productors i creatius de les comarques de Tarragona i la Catalunya Sud.
Participen: Entre Flors, De Temporada, Armand, Formatges Marvall, Especies a mà, Licors Rocanys, Iunrave, Forn Cabré, Organic Fruit, Oli de Picamoixons, Forn Andreu, Pergamino Cafè, Forn de Mont-ral, La Violette, Apícola Nogués. Les inscripcions per participar estan obertes.