Música
,
2015
Dissabte 24 de gener, 22h
Sala Zero
Tarragona

Satèl·lit

Satèl·lit presenta el seu nou disc 'Aeroports'. Un any i mig després d’haver editat un EP homònim l’any 2012, que va ser molt ben rebut pel públic i la premsa, la banda ha decidit gravar aquest disc de 12 cançons amb la clara intenció de fer un pas endavant i consolidar un projecte que ja es troba en una fase prou madura i valenta per afrontar tots els reptes que se li presentin.

Aeroports ha estat gravat a l’estudi Most Wanted Studio d’Altafulla. Aquí és on Satèl·lit composa les cançons i treballa els aspectes primaris de la seva identitat, com el so, les estructures i la recerca de la simplificació.

Així doncs, haver pogut gravar el disc en un entorn conegut i relaxat, ha permès a la banda mantenir el seu ADN en la gravació i alhora evitar una sobreproducció de les cançons dotant a tot el disc d’una coherència sonora que manté total fidelitat a la seva proposta en directe.

Satèl·lit també ha comptat amb la col·laboració d’Anna Roig en la cançó “Hivern”. L’Anna ha sabut captar l’essència de la cançó i ha estat capaç de donar-li un aire nou a tot el tema.

Aeroports és el punt de partida per iniciar un viatge a través de l’univers sonor de Satèl·lit.

Preu: 5 euros (10 euros amb disc inclòs)

  • imatge de control 1per1