Llibres
,
2014
Dijous 17 de juliol a les 19h
El Corte Inglés
Tarragona

Signatura 'Dietari d'El Foraster' amb Quim Masferrer

El Dietari d’El Foraster és un llibre de Quim Masferrer amb edició de Ramon Pardina coeditat per Ara Llibres,Brutal Media i Televisió de Catalunya. El llibre recorre el paisatge més humà de Catalunya. Amb humor i tendresa, la particular visió d’en Quim Masferrer, “el foraster”, ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa. 
 
A la província de Tarragona, Quim Masferrer ha visitat 6 pobles al llarg de les dues temporades: Benifallet (Baix Ebre) , Bràfim (Alt Camp), Godall (Montsià), Els Muntells (Montsià), Prades (Baix Camp) i la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre).
 
El Dietari d’El Foraster ens parla d’una aventura gratificant, farcida de sorpreses, descobertes i persones anònimes que han omplert la part del darrere de la pick‐up taronja de records inesborrables. Un dietari personal que també inclou imatges inèdites, fitxes informatives, reflexions de l’autor, secrets del rodatge i del making of i que ens convida a conèixer la nostra geografia més emocional. A més, inclou continguts inèdits a tot color i informació pràctica de cada zona.
 
Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971), director, autor i actor teatral. L'any 1998 va fundar la companyia Teatre de Guerrila. Ha rebut diversos reconeixements, com ara el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes. Com a presentador del programa de TV3 El foraster, amb el dietari de rodatge ens convida a conèixer el dia a dia d’aquest espai televisiu d’èxit rotund, de públic i de crítica.
  • imatge de control 1per1