Música
,
2016
Dissabte 20 d'agost, 22h
Tarraco Arena Plaça
Tarragona

Status Quo

La ciutat de Tarragona podrà gaudir el proper 20 d'agost d'un dels tres únics concerts que la mítica banda britànica Status Quo oferirà a l’Estat dins de la seva gira mundial ‘The Last Night of the Electrics’, que representarà l'última oportunitat de veure en directe i en format elèctric una formació clau en la història del Rock’n’Roll.
 
El concert, que es preveu històric per a la ciutat de Tarragona, tindrà lloc el 20 d'agost a la Tarraco Arena Plaça (TAP) i és una iniciativa de la productora local Zero Produccions, propietària també de la sala de concerts de referència a la demarcació, Sala Zero, en col·laboració amb la promotora britànica Cuffe&Taylor. Les entrades, a partir de 45€, sortiran a la venda dilluns que ve 4 d'abril, a les 12 hores, a www.zeroproduccions.com i www.tap.cat, així com a les principals plataformes de venda d'entrades (Ticketmaster, Carrefour, Halcon Viatges, El Corte Inglés). També es posaran a la venda entrades a les botigues locals de Tarragona i Reus, a la xarxa habitual de Sala Zero (Shiva Records, Discos Arsis, Discos Qui'k i Discos Spook).
 
La gira ‘The Last Night of the Electrics’ és un repàs per tota la història i hits de Status Quo, des de la seva fundació el 1962 fins als nostres dies. Suposarà, a més, l'última oportunitat de gaudir de la seva música en format elèctric, ja que els britànics han anunciat que aquesta serà l'última gira mundial de la banda i que, a continuació, solament se'ls podrà veure en format acústic. Tarragona tindrà aquest estiu, per tant, l'ocasió gaudir d'un moment únic en la història del Rock’n’Roll.
  • imatge de control 1per1