Família
,
2014
Dissabte 13 de desembre, 11h
La Cantonada
Tarragona

Taper Jocs

Apropar el coneixement dels millors jocs de taula del món a centres educatius i famílies com a eina pedagògica, de relació i diversió. Amb aquest objectiu l’empresa familiar LU2 difon l’anomenat “Aprenentatge Basat en Jocs”. Es tracta de treballar, exclusivament, amb jocs que puguin ser utilitzats com a recurs pedagògic i educatiu.

Els jocs que tria LU2 poden servir per a l' escola o institut i també es poden gaudir en família, amb els amics o amb perfectes desconeguts que aviat deixen de ser-ho.

Hi ha molts recursos basats en la tecnologia però, és necessari un major equilibri i cal recuperar el joc al voltant d’una taula. Així, podrem compartir el nostre temps amb persones de diferents generacions i de diferents cultures amb jocs fets amb materials, formes i textures diverses que es poden tocar i manipular. 0% de piles, 0% de pantalles i un 100% de diversió.

Aquest dissabte a les 11h, LU2 seran al Cafè  La Cantonada per oferir-nos un taller participatiu de jocs de taula i conéixer, de més a prop, l’anomenat Game-Based Learning.

  • imatge de control 1per1