Menjar i beure
,
2014
Divendres 4 de juliol a les 19:30h
Jardins del Museu i Necròpolis Paleocristians
Tarragona

Tast de vins i música amb Xavier Pié i MACC

Les set denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre -la DOQ Priorat, la DO Monsant, la DO Tarragona, la DO Catalunya, la DO Terra Alta, la DO Penedès i la DO Conca de Barberà, juntament amb els Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona i els Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat s’han unit en la creació del cicle Divendres DiVins, una iniciativa que es portarà a terme del divendres 4 de juliol al divendres 15 d’agost i que té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i també un grup d’artistes de la plataforma Territoris Creatius. 
 
El cicle començarà el divendres 4 de juliol amb la DO Tarragona com a convidada al Museu i Necròpolis Paleocristiana de Tarragona. El grup musical format per Xavier Pié i MACC presentaran en directe les cançons del seu últim disc “Rutes”.
 
Totes les actuacions de Divendres DiVins tenen una entrada de 5 euros. L’aforament d’aquests actes és limitat i es recomana reserva prèvia a les DO corresponent.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar