Menjar i beure
,
2014
Divendres 11 de juliol a les 19:30h
Institut Pere Mata
Reus

Tast de vins i poesia amb G.Ramón, A.Jordi i J.Villena

Les set denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre -la DOQ Priorat, la DO Monsant, la DO Tarragona, la DO Catalunya, la DO Terra Alta, la DO Penedès i la DO Conca de Barberà, juntament amb els Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona i els Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat s’han unit en la creació del cicle Divendres DiVins, una iniciativa que es portarà a terme del divendres 4 de juliol al divendres 15 d’agost i que té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i també un grup d’artistes de la plataforma Territoris Creatius. 
 
L’11 de juliol a l’Institut Pere Mata de Reus amb els vins de la DO Catalunya com a protagonistes i l’espectacle “El DO d’un país. Notes, poesia, colors i sabors”,  a càrrec de Griselda Ramon, Alex Jordi i Jorge Villena.
 
Totes les actuacions de Divendres DiVins tenen una entrada de 5 euros. L’aforament d’aquests actes és limitat i es recomana reserva prèvia a les DO corresponent.
  • imatge de control 1per1