Espectacles
,
2016
Dissabte 12 de març, 21 h
Teatre-Auditori
El Morell

Teatre 'Top Girls'

Ens situem a l'Anglaterra de principi del 80. En una societat individualista, on les dones comencen a accedir a llocs de poder en el món laboral. És en aquest context que neix Top Girls.

Mariene celebra el seu ascens a directora executiva amb un particular sopar en un restaurant. Les convidades són un curiós grup de dones: Isabella Bird, una exploradora victoriana que ronda per mig món durant el s.XIX; Lady Nijo, una cortesana del segle XIII i més endavant monja budista; la Papessa Joana, única dona de la història que arriba a Sant Pare de l'Església fent-se passar per home al s.IX; i la Pacient Griselda, la muller obedientd'una la faulade Petrarca. Potser com Marlene, totes elles han hagut de menystenir d'alguna manera o altra el rol clàssic que se'ls pressuposava com a dones.

El fantasiós record del sopar dóna pas a la realitzat quotidiana de Marlene: la seva feina i la seva família. Les secretàries, les clientes, la seva germana, la seva neboda, l'amiga de la neboda... Què amaga i què mostra en cada lloc. Què s'amaga a sí mateixa. Top Girls és un viatge cap al naturalisme més cru del passat d'una història que no és del tot allò que sembla ser.

FITXA ARTÍSTICA

Dramaturgia: Caryl Churchill
Adaptació al català: Marc Chornet
Direcció: Marc Chornet
Ajudant de direcció: Xavier Torra
Intèrprets: Ariadna Fígols, Alba José, Cristina López, Clara de Ramón, Maria Salarich, Jaume Viñas

Preu: 5/8 €

  • imatge de control 1per1