Música
,
2014
Divendres 19 de desembre, 20h
La Cantonada
Tarragona

Xebi SF

Una furgoneta, 4.000 Km, 19 dies i més de 10 trobades amb músics amics han fet falta per realitzar aquest somni. Després de tres discs al capdavant de Savats, Xebi SF s’endinsa en el seu projecte més personal, “Duermevela“.

“Duermevela” s’ha enregistrat d’una manera única i molt especial. Gravat en ruta, dins la seva furgoneta i viatjant per tot l’estat en llibertat, com si d’una road movie es tractés. Han estat uns 4.000 Km en 19 dies i més de 10 trobades amb amics com Joan Colomo, Paco Loco, Tom Hagan -que la setmana passada vèiem a La Cantonada- o Esteban Perles (Bigott), que no han dubtat en col·laborar en aquest projecte únic. Ara, amb la sòlida banda formada per companys i grans músics propers a la seva ciutat de Girona, Xebi SF ens presenta el disc en directe, portant les cançons i el mateix concert més enllà, proposant sonoritats i improvisacions a l’escenari, el seu hàbitat natural. La banda està formada per Adrià Bauzó (The New Raemon, Electrotoyles), Albert Dondarza (La Banda del Surdo), Lluís Costa (Adrià Puntí, Kitch, Costa 59), Quim Sitjes (Orchestra Fireluche) i Xebi SF.

A aquest disc l’acompanya el documental “Submergit o volant“, de Josep Sarquella i David Gimbernat. Els dos cineastes, conscients del romanticisme del projecte, han volgut acompanyar a Xebi SF en la seva aventura i així immortalitzar el somni del gironí. En el documental, Xebi SF s’emporta a l’espectador de viatge dins la seva furgoneta, que ens durà per tot l’estat espanyol mentre grava el seu primer disc en solitari.

El llistat complet dels músics que han participat en la gravació de “Duermevela“: Adrià Bauzó, Albert Dondarza, Albert Salvatella, Anna Fabregas, Esteban Perles, Joan Colomo, Paco Loco, Pakitsguitar, Sacha, Sergi Txè i Tom Hagan. Després d’estrenar, tant del disc com del documental, al Festival Strenes de Girona, i de passar  per la quinzena edició del FIM de Vila-seca, Xebi SF arriba a Tarragona per presentar, en un concert íntim i en solitari, el seu primer treball,“Duermevela”.

Entrada gratuïta

  • imatge de control 1per1