Activa't
,
2015
Dijous 8 de gener, 19:30h
Institut d'Estudis Vallencs
Valls

Xerrada 'La Catalunya perplexa, visió d'un periodista', amb Albert Sáez

1er Diàleg de la IV edició de Les Grans Qüestions de la vida. 'La Catalunya perplexa, la visió d’un periodista',per Albert Sáez, periodista, director adjunt de El Periódico i professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

L’Institut d’Estudis Vallencs i la Parròquia de sant Joan de Valls de nou ofereixen un espai per a reflexionar sobre les grans qüestions de la vida. Agraïm una paraula sàvia i assenyada sobre aquestes qüestions que ens ajudi a donar una resposta personal, decidida i compromesa. Aquesta és la quarta edició d’aquests 'Diàlegs', i, com sempre, es demana als ponents que la seva exposició sigui una proposta oberta i dialogant entre una visió des de criteris evangèlics i una visió des de criteris humans.

També se’ls demana que afavoreixin un temps suficientment llarg per al diàleg amb els presents. Creiem que les persones escollides ens poden oferir una aportació qualificada i il·luminadora sobre tres importants qüestions del moment, aportació que ens ajudarà a una reflexió serena, equilibrada i lúcida.

  • imatge de control 1per1