,
04/02/2016
Vídeos
L'Alba i el Manu recomanant-nos unes fàcils receptes

Els actors reusencs Alba Aluja i Manu Barroso, a la tele estatal protagonitzant una campanya publicitària

Si sou teleaddictes és possible que en alguna cadena estatal us hagueu trobat amb la nova campanya publicitària d'una coneguda marca de sopa instantània, que mostra diferents persones explicant a càmera les qualitats de les seves receptes fàcils i ràpides de fer. D'entre aquestes cares, n'hi ha dues que a la gent del Camp de Tarragona ens són força familiars; la d'una noia jove i la d'un home amb marcat accent gallec, que ens mostren com fer un pollastre al forn encara més gustós, o com preparar un puré de patates en un tres i no res. 

Doncs bé, resulta que en aquesta campanya han coincidit dos actors de la ciutat de Reus, que a més resulta que tant un com l'altre estan molt vinculats amb el Teatre Bravium, l'Alba Aluja, de la companyia reusenca Les Artistes Locals, i Manu Barroso, de Lucky&Luke, una altra companyia de teatre també establerta a la capital del Baix Camp. 

Per si no heu enganxat els anuncis a la televisió, aquí us hem caçat els vídeos de YouTube:

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.