,
20/01/2015
Corporatiu
Enregistrament d'un dels debats de l'any passat
Foto:
Víctor Rubio

El Surtdecasa s'implica en els debats musicals de LANOVA Ràdio i el Centre de Lectura de Reus

Surtdecasa.cat Camp de Tarragona s’ha implicat un any més en el cicle de tertúlies musicals ‘Vivim i divertim-nos en català’ que LANOVA Ràdio i el Centre de Lectura de Reus van organitzar a finals de l’any passat, amb la col·laboració de Reusdigital.cat i del nostre portal. Al llarg de quatre sessions es va posar a debat l’estat actual de la música a casa nostra amb músics, promotors i periodistes del Camp de Tarragona, i es van extreure una sèrie de conclusions que en els propers dies us anirem oferint en forma de reportatges.

• La música en directe des del punt de vista dels promotors
    - Esteve Bergadà, programador del Pilée de Reus.
    - Isaac Albesa, programador de Cal Massó de Reus.
    - Jacob Dalmau, programador d'Anima't Serveis Culturals.
    Modera: Marià Arbonès, director de Reusdigital.cat.

Com s’ho fan els músics avui en dia per tirar endavant?
    - Fito Luri, cantautor.
    - Pau Terol, pianista de jazz i de La Soul Machine. 
    - Genís Pena, cantant de La Reina del Blackjack i guitarra de Dear.
    Modera: Joan Marc Salvat, periodista de Reusdigital.cat.

• El paper dels festivals musicals
    - Àngel Lopera, Festival Palmfest de l'Hospitalet de l'Infant.
    - Kandi Álvarez, Associació per la Música Creativa i Actual (AMCA) (Festival ReusBlues, Festival Autúria i Festival ArReus).
    Modera: David Fernàndez, director de LANOVA Ràdio i de Surtdecasa.cat Camp de Tarragona.
    
• La música als mitjans de comunicació
    - Raúl Cosano, periodista del Diari de Tarragona.
    - David Fernàndez, director de LANOVA Ràdio i de Surtdecasa.cat Camp de Tarragona, i periodista musical a Canal Reus TV.
    Modera: Enrique Canovaca, redactor en cap de Reusdigital.cat.

Organitza: Centre de Lectura i LANOVA Ràdio amb la col·laboració de Reusdigital.cat i Surtdecasa.cat Camp de Tarragona. Amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

--

Consulteu els resums dels debats de l'any passat en aquest article

 

 

Aquí llegireu el que ens passa pel cap als de la redacció de Surtdecasa al Camp de Tarragona

22/08/2016
El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver actuarà el pròxim 28 d’octubre, a les 10 la nit, al Teatre l’Artesana de Falset, en un concert que servirà per tancar la girà de presentació del tercer àlbum, anomenat ‘Pegasus’, de qui fou el lletrista, com
17/02/2016
Surtdecasa.cat Camp de Tarragona és el diari oficial del cicle de concerts de soul i rhythm and blues TGN Soul City, gràcies a una entesa amb la productora de concerts Vòrtex i la Sala Zero, les entitats que organitzen aquesta
02/02/2016
La periodista Sílvia Sagalà assumeix aquest mes de febrer el càrrec de cap de continguts de l’edició al Camp de Tarragona de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazín de tarda 'Divendres' de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expan
11/05/2015
Marejat de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa?
27/04/2015
El passat divendres vam poder celebrar el nostre segon aniversari ni més ni menys que al ritme de Zien Años, El Último Vecino i Dj Silencio -als que devem un agraïment molt i molt gran- gràcies a la bona gent del Pilée de Reus.
17/03/2015
Aquesta setmana portem l'exposició 'Instants Culturals. 1 any publicant fotos a Surtdecasa.cat Camp de Tarragona', de Gerard Martí i Roig, al Bar Campus de Reus.