,
02/02/2016
Corporatiu

La periodista Sílvia Sagalà, nova cap de continguts de Surtdecasa.cat Camp de Tarragona

La periodista Sílvia Sagalà assumeix aquest mes de febrer el càrrec de cap de continguts de l’edició al Camp de Tarragona de Surtdecasa.cat. Sagalà ja era col·laboradora d’aquest mitjà des dels seus inicis, l’abril de 2013, i per tant coneix de primera mà el projecte i la filosofia del Surtdecasa. Coincidint amb la seva entrada, Surtdecasa Camp incorpora també nous redactors i enceta una nova línia de continguts.
 
Sílvia Sagalà (1987) és llicenciada en periodisme per la Universitat Rovira i Virgili. Treballa a Canal Reus TV des de l’any 2012, on dirigeix i presenta el programa ‘Avui per demà’, i col·labora amb La Xarxa. Anteriorment va ser redactora i locutora de Punt 6 Ràdio de Reus, i va col·laborar amb mitjans com Reusdigital.cat, TD Camp o Tarragona Ràdio.

Aquí llegireu el que ens passa pel cap als de la redacció de Surtdecasa al Camp de Tarragona

22/08/2016
El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver actuarà el pròxim 28 d’octubre, a les 10 la nit, al Teatre l’Artesana de Falset, en un concert que servirà per tancar la girà de presentació del tercer àlbum, anomenat ‘Pegasus’, de qui fou el lletrista, com
17/02/2016
Surtdecasa.cat Camp de Tarragona és el diari oficial del cicle de concerts de soul i rhythm and blues TGN Soul City, gràcies a una entesa amb la productora de concerts Vòrtex i la Sala Zero, les entitats que organitzen aquesta
02/02/2016
La periodista Sílvia Sagalà assumeix aquest mes de febrer el càrrec de cap de continguts de l’edició al Camp de Tarragona de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazín de tarda 'Divendres' de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expan
11/05/2015
Marejat de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa?
27/04/2015
El passat divendres vam poder celebrar el nostre segon aniversari ni més ni menys que al ritme de Zien Años, El Último Vecino i Dj Silencio -als que devem un agraïment molt i molt gran- gràcies a la bona gent del Pilée de Reus.
17/03/2015
Aquesta setmana portem l'exposició 'Instants Culturals. 1 any publicant fotos a Surtdecasa.cat Camp de Tarragona', de Gerard Martí i Roig, al Bar Campus de Reus.