Surtdecasa.cat Camp de Tarragona és el diari oficial del 3r TGN Soul City!

17/02/2016
Surtdecasa.cat Camp de Tarragona és el diari oficial del cicle de concerts de soul i rhythm and blues TGN Soul City, gràcies a una entesa amb la productora de concerts Vòrtex i la Sala Zero, les entitats que organitzen aquesta iniciativa en el marc del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona. 
 
Gràcies a aquest acord, Surtdecasa.cat Camp de Tarragona oferirà diferents continguts dedicats al cicle com ara entrevistes a algunes de les bandes participants o sortejos de CD’s i d’abonaments. Per tant, estigueu atents!!!
 
La tercera edició del TGN Soul City serà la primera que comptarà amb una artista internacional, gràcies a la presència de Sister Cookie (18 de març). La cantant britànica compartirà cartell amb La Soul Machine (17 de març), que aprofitarà per presentar el seu disc ‘Terra negra’ (RGB Suports, 2015); i amb The Excitements (19 de març), un grup de Barcelona que s’ha convertit en una de les millors bandes de soul d’Europa. El 3r TGN Soul City es completarà amb la música seleccionada pels discjòqueis Machete i Mik El Ripper, i Miqui Puig Dj
 
· Tota la informació del festival i vídeos:
Del 17 al 19 de març
Sala Zero de Tarragona
 
·Continguts: