,
10/01/2015
Corporatiu
Foto:
Gerard Martí

Exposició de fotos de Gerard Martí a Cal Massó de Reus amb concert de Silvio Álvarez el 17 de gener

El proper dissabte 17 de gener inaugurem a Cal Massó de Reus l'exposició 'Instants Culturals. 1 any publicant fotos a Surtdecasa.cat Camp de Tarragona', un recull d'algunes de les imatges que el fotògraf Gerard Martí ha anat publicant al bloc que té en aquest portal. Ho farem amb un concert-vermut, a partir de les 13h, en el qual comptarem amb la participació de Silvio Álvarez, un jove músic reusenc que està a punt de treure nou disc i que és un dels protagonistes de la mostra, ja que apareix en el primer post del blog de Martí. 
 
Per tant, no cal ni dir, que us esperem a tots i a totes dissabte que ve a Cal Massó!!!
 
Aquí baix, us deixem la info de la mostra, així com algunes de les interessants cançons del primer treball de Silvio Álvarez que ja es poden escoltar a YouTube.
 
Fins dissabte! :)
 
 

Exposició de fotografia

'INSTANTS CULTURALS. 1 any publicant fotos a Surtdecasa.cat Camp de Tarragona' de Gerard Martí i Roig

 
Centre d'Art Cal Massó de Reus 
Del 17 de gener a l'11 de febrer de 2015
 
Gerard Martí i Roig és un fotògraf reusenc que treballa especialment en el món de l'espectacle. Des de gener de 2014 publica algunes de les seves imatges al blog 'Instants culturals' del portal Surtdecasa.cat Camp de Tarragona. Aquesta exposició és un recull d'algunes d'aquestes fotografies i mostra imatges d'esdeveniments culturals de primer ordre com el Concurs de Castells de Tarragona, el Festival COS de Reus, l'Acampada Jove de Montblanc o el festival ReusBlues, al costat d'actuacions de tota mena d'artistes en diferents sales i teatres de la zona.
 
Concert-vermut d'inauguració:
Dissabte 17 de gener a les 13h.
Amb l'actuació de Silvio Álvarez
 
Algunes de les cançons que formaran part del seu treball 'Llops de mar':
 

Aquí llegireu el que ens passa pel cap als de la redacció de Surtdecasa al Camp de Tarragona

22/08/2016
El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver actuarà el pròxim 28 d’octubre, a les 10 la nit, al Teatre l’Artesana de Falset, en un concert que servirà per tancar la girà de presentació del tercer àlbum, anomenat ‘Pegasus’, de qui fou el lletrista, com
17/02/2016
Surtdecasa.cat Camp de Tarragona és el diari oficial del cicle de concerts de soul i rhythm and blues TGN Soul City, gràcies a una entesa amb la productora de concerts Vòrtex i la Sala Zero, les entitats que organitzen aquesta
02/02/2016
La periodista Sílvia Sagalà assumeix aquest mes de febrer el càrrec de cap de continguts de l’edició al Camp de Tarragona de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazín de tarda 'Divendres' de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expan
11/05/2015
Marejat de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa?
27/04/2015
El passat divendres vam poder celebrar el nostre segon aniversari ni més ni menys que al ritme de Zien Años, El Último Vecino i Dj Silencio -als que devem un agraïment molt i molt gran- gràcies a la bona gent del Pilée de Reus.
17/03/2015
Aquesta setmana portem l'exposició 'Instants Culturals. 1 any publicant fotos a Surtdecasa.cat Camp de Tarragona', de Gerard Martí i Roig, al Bar Campus de Reus.