,
24/10/2013
Corporatiu
Foto:
Víctor Rubio

Surtdecasa Camp de Tarragona coorganitza el cicle de debats musicals 'Vivim i divertim-nos en català'

El Centre de Lectura de Reus, Surtdecasa.cat Camp de Tarragona i Reusdigital.cat organitzen conjuntament la 4a edició del Cicle de debats musicals 'Vivim i divertim-nos en català', on es tractaran diversos aspectes sobre la situació actual de la música en català. Tots els debats s'enregistraran entre el 25 i el 31 d'octubre al Cafè Teatre del Centre de Lectura i posteriorment es publicaran als dos mitjans de comunicació que ho coorganitzen.

 

La primer taula rodona tindrà lloc aquest divendres 25 d'octubre, a dos quarts de 8 del vespre, es debatrà al voltant de L'estat actual de la cançó d'autor i es comptarà amb la presència dels cantautors Xavier Ribalta, Kandi Álvarez i Josep Romeu, i de l'activista cultural i social Xavier Joanpere. El dimarts 29, a les 11 del matí, s'enregistrarà el segon dels debats on es parlarà de L'evolució del mercat musical en català, amb els músics Xavier Ciurans, Joan Reig i Fito Luri.

El mateix dia, a les 5 de la tarda, el tema que es tractarà és Tocar en directe. Cada vegada hi ha més o menys possibilitats? i els participants seran Arnau Borràs de la promotora Col·lectiu DiFarm, Roger Elías del bar musical Absenta i el músic Emili Llamas. Finalment, el dijous 31 d'octubre, a les 5 de la tarda, es conversarà al voltant de La revifalla del cant improvisat, amb la professora de música de l'IES Salvador Vila-seca, Carme Duran, amb Salvador Palomar, de l'entitat Carrutxa, i amb Laia Pedrol, del grup Cor de Carxofa.

El Cicle de debats musicals 'Vivim i divertim-nos en català' és la continuació del cicle Parlem de...' que va néixer de la mà del Centre de Lectura de Reus i del programa Cops i flames de l'emissora Punt 6 Ràdio de Reus., Des del primer any ha comptat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat.

Aquí llegireu el que ens passa pel cap als de la redacció de Surtdecasa al Camp de Tarragona

22/08/2016
El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver actuarà el pròxim 28 d’octubre, a les 10 la nit, al Teatre l’Artesana de Falset, en un concert que servirà per tancar la girà de presentació del tercer àlbum, anomenat ‘Pegasus’, de qui fou el lletrista, com
17/02/2016
Surtdecasa.cat Camp de Tarragona és el diari oficial del cicle de concerts de soul i rhythm and blues TGN Soul City, gràcies a una entesa amb la productora de concerts Vòrtex i la Sala Zero, les entitats que organitzen aquesta
02/02/2016
La periodista Sílvia Sagalà assumeix aquest mes de febrer el càrrec de cap de continguts de l’edició al Camp de Tarragona de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazín de tarda 'Divendres' de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expan
11/05/2015
Marejat de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa?
27/04/2015
El passat divendres vam poder celebrar el nostre segon aniversari ni més ni menys que al ritme de Zien Años, El Último Vecino i Dj Silencio -als que devem un agraïment molt i molt gran- gràcies a la bona gent del Pilée de Reus.
17/03/2015
Aquesta setmana portem l'exposició 'Instants Culturals. 1 any publicant fotos a Surtdecasa.cat Camp de Tarragona', de Gerard Martí i Roig, al Bar Campus de Reus.